Handelsbetingelser

Billig Børnefødselsdag tilbyder praktiske og overkommelige pirat- og prinsessetemapakker, der gør børnefødselsdagsplanlægning let som en leg.

Vores komplette pakker indeholder dekorationsartikler som balloner, bannere, og duge med tema, engangsservice som tallerkener, krus og servietter, samt sjove aktivitetsforslag og goodie bags. Med vores tema pakker kan du skabe uforglemmelige og festlige øjeblikke uden at overskride dit budget. Gør dit barns fødselsdag speciel og stressfri med vores prisvenlige løsninger.

Produktinformation:
På Billig-børnefødselsdag.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til support@billig-boernefoedselsdag.dk

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingstidspunktet. Priserne kan ændres løbende - køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingstidspunktet, såfremt sælger accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.
Præsentation af varer sammen med en pris på billig-børnefødselsdag.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra billig-børnefødselsdag.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til billig-børnefødselsdag.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og billig-børnefødselsdag.dk er først indgået, når billig-børnefødselsdag.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS/NETS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS/NETS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra billig-børnefødselsdag.dk.
Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1 til 3 hverdage. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med GLS. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af både lagervarer og varer som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder billig-børnefødselsdag.dk sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager. Der tages forbehold for trykfejl.
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.
Ved køb gælder følgende: Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har opdaget manglen ske til billig-børnefødselsdag.dk senest dagen efter varemodtagelsen. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. Ved køb gælder følgende: Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen. Billig-børnefødselsdag.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle det vise sig at der alligevel skulle være fejl ved en ekspedition/forsendelse sendes varen retur med en udførlig beskrivelse af fejl og mangler, Når du handler på Billig-børnefødselsdag.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd samt slidtage. Varer der returneres med reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 14 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 14 dage. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Varer der returneres UFRANCO eller per efterkrav, vil modtagelse nægtes. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Ansvarsfraskrivelse og garanti: Billig-børnefødselsdag.dkhar gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjememsider igennem links. Disse hjememsider er uden for Billig-børnefødselsdag.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Billig-børnefødselsdag.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til FIRMAETS egen beskrivelse. Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Billig-børnefødselsdag.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. Billig-børnefødselsdag.dkafgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.
Meddeler køber Billig-børnefødselsdag.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Billig-børnefødselsdag.dk det modtagne beløb. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge GLS - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med GLS. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger/behandler varen på en sådan måde at den forringer varens salgsværdi. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet og heller ikke varer solgt til virksomheder. Billig-børnefødselsdag.dk betaler det/de modtagne beløb, når den/de returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand. Returadressen er: Billig-børnefødselsdag.dk Att. Marianne, Munkedalen 42, 4100 Ringsted
I forbindelse med at du foretager indkøb på vores websites, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger samt din e-mail-adresse. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form. I forbindelse med at du handler på vores websites, accepterer du, at vi giver dig mulighed for at slå disse persondata op via din e-mail adresse eller telefonnummer. Det betyder, at disse persondata er offentligt tilgængelige og kan slås op, såfremt man har adgang til din e-mail adresse eller telefonnummer. Ønsker du at slette disse persondata bedes du kontakte kundeservice, der kan fjerne dine persondata. Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per SMS med informationer om din ordre eller om tilbud. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies. Andet Du skal være fyldt 18 år for at handle på Billig-børnefødselsdag.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@billig-boernefoedselsdag.dk. Vi beder dig notere eller have dit ordrenummer ved hånden.
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til support@billig-boernefoedselsdag.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
billig-børnefødselsdag.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer..
PBS/Nets - Pengeinstitutternes Betalings Service www.nets.eu FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk Forbrugerinformation www.forbruger.dk
   

 

 

Kontakt oplysninger

Billig-børnefødselsdag.dk v. Mediestorm ApS
Munkedalen 42
DK- 4100 Ringsted
Tlf: +45 6169 2239
Email: support@billig-boernefoedselsdag.dk

Returadresse:

Billig-børnefødselsdag.dk

Att: Frank Johansson
Munkedalen 42,
4100 Ringsted