Børnefødselsdag med prinsesse tema

Børnefødselsdag med prinsesse tema

Børnefødselsdag med prinsesse tema:

Der var ikke mange dage til Karlas fødselsdag og der sad vi en sen aften og skulle finde på noget nemt til den uundgåelige og meget ventede børnefødselsdag som lå lige rundt om hjørnet.

Bøernefødselsdag med Prinsesse temaJeg surfede lidt på nettet og faldt over en pakke med prinsesse service, lyserøde og lilla balloner, diadem og tryllestave og vupti så var 80% af fødselsdagen klaret J.

Inbydelser og prinsesse bordpynt

Vi skrev navne på alle indbydelser sammen med Karla og hun tog dem selv med og delte ud til alle veninderne (super nemt da det var en del af den pakke vi havde købt et par dage i forvejen). Aftenen før børnefødselsdagen dækkede vi det fineste prinsesse bord med dug, lyserøde og pyntede kopper, tallerkener, knive og gafler og så hang vi banner og balloner op. Efter vi havde pyntet op og hele rummet var blevet til et lyserødt prinsesse land, så bagte vi en kage som vi så skulle pynte og laves til et slot næste morgen.

Prinsesse bal med diademer og tryllestave

Karla havde super svært ved at falde i søvn den aften og kunne slet ikke vente til det blev morgen, da hun glædede sig til at visse sine veninder det flotte bord og mon ikke også der var lidt spænding omkring gaver J. Om morgnen pyntede vi kagen med lyserød glasur og vi havde købt nogle vaffel kræmmerhuse som også fik en gang glasur og sat omvendt på kagen som små tårne og til sidst så kom vi en masse hvide sukkerkugler på som ædelstene og det bedste var at det var så nemt at selv Karla kunne være med og den blev faktisk rigtig flot hvis jeg selv skal sige det. Gæsterne kom og der blev pakket gaver op og alle pigerne løb rundt med prinsesse diademer, prinsesse tryllestave og masker på og så var der ellers prinsesse bal.

Nem, sjov og fantastisk børnefødselsdag

Efter vi havde været til middag på slottet havde vi lavet en lille leg hvor vi havde lagt en masse puder på gulvet hvor prinsesserne kunne sidde og så læste Lars (Karlas far) ellers op af de kendte eventyr og så snart de kunne gætte eventyret så startede et nyt – det var vildt sjovt og de var virkelig engagerede og så var der selvfølgelig præmie (slik poser) til dem alle til sidst – prinsesser kan jo også godt lide slik.

Nem, sjov og fantastisk børnefødselsdag, faktisk en af vores bedste.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 anbefaling, gennemsnit: 5,00 ud af 5)

Loading...

Se vores fødselsdags temapakker

-49%

Pirat engangsservice

Pirat luksus pakken til 6 pers.

343,75 kr.
-31%

Pirat engangsservice

Pirat basis pakken til 6 pers.

168,75 kr.
-29%
343,75 kr.
-36%

Prinsesse fødselsdag

Prinsesse basis pakken til 6 pers.

168,75 kr.