Den perfekte børnefødselsdag

Den perfekte børnefødselsdag

En børnefødselsdag behøver ikke være en stresset overfyldt event hvor man skal i svømmehal, legeland, burgerbar eller hvor der hyres tryllekunstnere, klovne eller andet.

Her er listen til den gode børnefødselsdag uden stress og i et prisniveau hvor alle kan være med og hvor fokus ligger mere på samvær, hygge og glæde.

1) Lav festen hjemme

Lav festen hjemme – de fleste børn vil gerne vise sine venner sit værelse og det er altid sjovt at komme ud og lege steder man normalt ikke kommer og prøve noget andet legetøj og her er en børnefødselsdag en oplagt mulighed.

2) Pynt op med balloner og en banner

Pynt op med balloner og en banner, måske et tema som prinsesse eller pirat, hvor det er nok at have en dug, kopper, tallerken og måske lidt tilbehør til temaet. En børnefødselsdag behøver ikke være et orgie af planlagte lege og konkurrencer, de stresser bare unødigt både voksende og børn.

3) Lav mad på forhånd og brug engangsservice

Lav noget mad på forhånd og husk at der altid bliver spist meget mindre end man tror (de har for travlt med at lege og snakke). Det er altid en succes til børnefødselsdage med mini-pizzaer, frikadeller, ovnstegte kyllingelår eller pølsehorn og tilbehør som tomat, agurk, gulerodsstænger samt frisk frugt. Slut af med en pyntet kage eller is og frisk frugt. For hyggens (ingen stress) og nemhedens skyld så brug engangsservice til børnefødselsdage, der er rigeligt andet at lave.

4) Enkle event som skattejagt og eventyrlæsning

Lav en enkel event der ikke fylder hele dagen. Fra 3 år til tredje klasse: Skattejagt, eventyrlæsning, farverig og festlig pinata slåning, tøndeslåning osv. Tredje klasse til syvende klasse: Her er det mest temafester som video og disko der batter – det er næsten altid en succes at slutte en event eller en børnefødselsdag med en slikpose.

5) Børnefødselsdag på ikke meget mere end tre timer

Hold selve børnefødselsdagen til ikke meget mere end tre timer (når børnene er mellem 3 og 10 år) og måske lidt mere når de er ældre.

6) Model for afvikling af børnefødselsdagen

Når børnefødselsdagen starter så er en god model for afvikling ca. således – 1: Velkommen, leg og gaveoppakning i 45 min. – 2: Mad, kage og fødselsdagssang i ca. 45 min. – 3: Event (F.eks skattejagt) i ca. 45 min. – Leg og afslutning samt smage lidt på slikposen i ca. 45 min.

Hvis de 6 punkter overholdes vil det helt sikkert blive en rigtig god børnefødselsdag og stor sikkerhed for succes.

Rigtig god fornøjelse. 🙂

-49%

Pirat engangsservice

Pirat luksus pakken til 6 pers.

343,75 kr.
-31%

Pirat engangsservice

Pirat basis pakken til 6 pers.

168,75 kr.
-36%

Prinsesse fødselsdag

Prinsesse basis pakken til 6 pers.

168,75 kr.