Pirat fødselsdag med skattejagt

Pirat fødselsdag med skattejagt

Pirat fødselsdag med skattejagt – Her er en afprøvet Ide til en nem og billig børnefødselsdag som helt sikkert holder og har været en stor succes hos os i flere år (alder 3-10 år, både piger og drenge).

Start med et tema “vi brugte pirat tema sidst, til vores dreng der fyldte 8 år.” og pynt et flot tema bord, allerede her er der lagt i ovnen til leg og sjov og den fik ikke for lidt med masker og pirat sjov ved bordet. Så efter lidt leg, oppakning af gaver og noget mad så er det tid til skattejagt og det er lige meget om tema er Pirat, Prinsesse, Biler, Frost osv. (altid en god ide med en skattejagt).

Pirat Skattejagten:

pirat-foedselsdag-med-skattejagt
Pirat fødselsdag med skattejagt

Vi fik min bror til at være pirat til fødselsdagen og fik ham til at fortælle en historie om at han havde tabt alle sine guldmønter da han havde hul i lommen og at han skulle bruge dem til et skib, så han kunne komme ud og sejle på de syv have og plyndre igen og hvis børnene ville hjælpe ham med at finde hans guldmønter, så ville de få den sidste skat han havde tilbage og som han ikke selv kunne åbne. Da det var en gammel sørøver med træben og dårlig hukommelse så måtte de gå den sidste ruten han havde gået sammen med ham og så måtte de lede i græs, buske osv. hvor han mente han havde hvilet sig og kunne have tabt mønterne. Alle børn skulle finde en guldmønt og personligt give den til ham for at få skatten (så blev der lidt mere samarbejde og de hjalp hinanden). Efter en god gåtur og en masse fund af guldmønter fik han mønterne og børnene fik skatten (en fastelavnstønde malet med guldmaling og et dødningehoved på) og så var det tid til at slå den stykker og så var der slikposer indtil alle – alternativ til tønden kunne have været have et kort til at finde skatten eller bare en kasse med skatten i.

Det kan nemt gøres med en prinsesse fødselsdag og andre temaer og så bare lave lidt om på historien.

Pirat tema

Sådan laver du dit eget pirat skattekort

Pirat temaet var en Ide som altid har været en kæmpe succes hjemme hos os og der er helt sikkert en forventning hver gang der er fødselsdag til at der er en ny skatte jagt og efter skatte jagten så er der kage og kig på slikposer og så er dagen typisk også gået.

På websitet www.yarrmaps.com kan du designe og printe dit eget super seje skattekort

-49%

Pirat engangsservice

Pirat luksus pakken til 6 pers.

Original price was: 674,56 kr..Current price is: 343,75 kr..
-31%

Pirat engangsservice

Pirat basis pakken til 6 pers.

Original price was: 244,25 kr..Current price is: 168,75 kr..
-29%
Original price was: 487,06 kr..Current price is: 343,75 kr..
-36%

Prinsesse fødselsdag

Prinsesse basis pakken til 6 pers.

Original price was: 262,94 kr..Current price is: 168,75 kr..

En kommentar til “Pirat fødselsdag med skattejagt

  1. Pingback: Mad til børnefest - Gør festen uforglemmelig!

Der er lukket for kommentarer.