Skattejagt efter Guld

Skattejagt efter guld

Skattejagt efter Guld

IMG_1290 En virkelig god leg til en børnefødselsdag er en skattejagt efter guld. Alle børn elsker skattejagter og måske er det også fordi der er en forventning om en skat som måske kan spises ????.

Den klassiske skattejagt med løs nogle opgaver eller led efter noget som fører til en skat eller et skattekort er altid populært og et super indslag til en hver børnefødselsdag uanset om det er til en fodbold, pirat, prinsesse eller en helt anden slags børnefødselsdag man skal holde. En skatte jagt er altid noget børnene husker og som de snakker om bagefter.
Denne skattejagt er super nem, virkelig sjov og i den billige ende.

Du skal bruge nogle guldmønter (legetøjs eller chokolade) eller nogle sten som males med en guld maling/spraymaling som guldklumper. De kan så gemmes rundt omkring i hus eller have og skal så findes. Du kan grave dem ned så børnene kan bruge kræfterne på at finde dem og grave dem op (du vil blive overrasket over hvor sjovt de synes det er at grave) eller måske gemme dem rundt omkring i en sandkassen og lade dem rode rundt til de har fundet dem alle igen.

IMG_1289Skattejagten kan f.eks. slutte med at de får et skattekort i bytte for alt guldet – hvor de så kan finde en skat eller måske bare kan købe skatten for guldet.

Sværhedsgrad: Let til svær
Tidsforbrug til forberedelse: 10 min. for den nemme version
Pris: Billig – kun omkostning for skatten og evt. maling
Anbefalet Alder: 3 – 12 år.
Underholdningsværdi: helt i top

God guld skattejagt til din næste børnefødselsdag ????.