Børnefødselsdags menu

Nem og billig Børnefødselsdags menu

foedselsdag-prinsesse-cecilieMad til børnefødselsdag er et vigtig men til tider et lidt overgjort punkt og tit bliver der ikke spist så meget som man havde forventet da de har for travlt med at pjatte og lege. Vi har sammensat en klassisk børnefødselsdag menu som har fokus på at det skal være sundt, varieret, nemt og for flertallet af børn.

Billig Børnefødselsdag.dk anbefaler følgende børnefødselsdag menu:

1: Pølsebrød (kan købes på frost hvis man ikke har tid til at lave dem) – husk ketchup.

Opskrift: Brug dejen som du finder under “Fødselsdags boller” i menuen og køb nogle pølser (bedst uden skin og dem der er lavet til pølsebrød).
I stedet for at lave en bolle så rulles dejen ud til en trekant og pølsen rulles ind. Pensles med pisket æg og bages til de er gyldne ved 200 grader i alm. ovn i 12 – 15 min.

Tips: Lad dit barn evt. vælge en enkelt ting mere som supplement, da både dit barn vil blive glad og du vil ramme bredere i forhold til hvad de kan lide (vælg mellem de klassiske: frikadelle, pasta og kødsovs, kyllinge lår, pizza snegle)

Mængde: 1-2 pølsebrød hvis der er supplement ellers 2-3

2: Sørg for noget grønt til maden: Agurk i stave, gulerødder i stave. Supplement: Mejs, cocktail tomater.

Mængde: 1 agurk per. 5 børn og 1 gulerødder per. 2 børn.

3: Tilbehør som brød (fødselsdags boller) og pasta et også altid en god, mættende og næstn med garanti en succes hos børnene.

4: Drikkelse: Drik vand eller måske saft til maden og drop sukkersodavand de får typisk rigeligt med sukker i løbet af dagen.

Se vores link for andre opskrifter og idéer og bliv inspireret til f.eks. en sund børnefødselsdag, børnefødselsdag mad, børnefødselsdag menu.

Tilbud
135,00 DKK
Tilbud

Prinsesse fødselsdag

Prinsesse basis pakken til 6 pers.

135,00 DKK